ГоловнаСуспільствоПодії

Київський Будинок профспілок обтягнуть банером Vodafone

Російська МТС дала грошей ФПУ.

У Києві з будівлі Будинку профспілок зняли величезний банер із лелеками і написом "Слава Україні! Героям слава!", який висів там із минулого року.

Фото: LB.ua

На сайті Федерації профспілок, якій належить будівля, повідомляють, що тепер будинок обтягнули полотном із логотипом Vodafone - брендом, під яким почала працювати в Україні російська МТС.

"Фасад Будинку профспілок закриють новим захисним полотном, оскільки стара сітка вже зносилася, що створює небезпеку для перехожих. Власнику будівлі Федерації профспілок України та балансоутримувачу - підприємству "Господарське управління Федерації профспілок України" не вистачає коштів на заміну будівельної захисної сітки. У зв'язку із цим була досягнута домовленість зі спонсором, який візьме витрати на себе. Замість цього на полотні тимчасово буде розміщено логотип Vodafone і емблему Федерації", - сказано в повідомленні. МТС також дасть частину коштів на відновлення будівлі.

Нагадаємо, наприкінці листопада Федерація профспілок України підписала договір про відновлення Будинку профспілок. Повністю роботи заплановано завершити протягом 18 місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram