ГоловнаСуспільствоЖиття

У Запоріжжі в день виборів масово зупинилися ліфти (оновлено)

Люди похилого віку не мають фізичної можливості потрапити на дільниці

У Запоріжжі в день виборів масово зупинилися ліфти (оновлено)
Фото: www.sq.com.ua

У багатоповерхових будинках жителів Запоріжжя знову масово не працюють ліфти.

Про це повідомляє місцевий сайт TV5.

"15 листопада, в день проведення другого туру голосування, в будинках запоріжців знову не працюють ліфти", - пише видання. За даними TV5, аналогічна ситуація спостерігалася і в першому турі місцевих виборів - 25 жовтня.

Особливо велика кількість скарг на роботу ліфтів була саме в ранкові години. Але і станом на 12:00 багатьом городянам доводиться ходити пішки, проте багато людей похилого віку змушені залишатися вдома, не маючи фізичної можливості потрапити на дільниці.

У службі "15-80" (комунальна служба Запоріжжя, - ред.) пдтвердили масові проблеми з ліфтами, але точну кількість непрацюючих підйомників повідомити не змогли.

Виборчі дільниці працюватимуть до 20:00. залишається сподіватися, що ліфти запрацюють, і всі охочі запоріжці встигнуть проголосувати.

Оновлення Штаб кандидата на посаду мера Володимира Буряка вважає, що відключення ліфтів - не випадкове.

"Сьогодні в усіх районах Запоріжжя масово відключають ліфти в багатоквартирних житлових будинках. Через що багато городян пенсійного віку не можуть проголосувати. Ці відключення саме в день виборів не випадкові. Таким чином чинна влада намагається вплинути на хід виборчого процесу в інтересах свого кандидата Миколи Фролова і обмежити виборчі права городян, багато із яких не можуть потрапити на дільниці", - йдеться в заяві.

Штаб Буряка просить правоохоронні органи дати оцінку таким діям.

Нагадаємо, сьогодні в 29 містах України проходить другий тур виборів мерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram