ГоловнаСуспільствоПодії

В Одесі автомобіль поліції збив жінку

Постраждалу доставили в лікарню. Серед поліцейських і пасажирів іншого авто постраждалих немає.

В Одесі автомобіль поліції збив жінку
Фото: Сергей Нужненко

В Одесі автомобіль патрульної поліції збив жінку, яка переходила вулицю поза пішохідним переходом.

Про це повідомили в прес-службі МВС.

"Екіпаж патрульної поліції Одеси на службовому автомобілі доставляв на медичний огляд водія автомобіля, який перед цим скоїв ДТП з постраждалими. Патрульний автомобіль рухався вул. Балківською з увімкненим червоним проблисковим маячком. У цей момент на перехрестя вул. Балківської з вул. Дальницької виїхав автомобіль, який зіткнувся зі службовим авто поліції, вдаривши його в бік", - йдеться в повідомленні.

Від удару автомобіль поліцейських за інерцією продовжив рух і збив жінку, яка перетинала вулицю по діагоналі поза пішохідним переходом, повідомили в МВС.

Постраждалу доставили в лікарню. Серед співробітників поліції і громадян, які перебували в іншому автомобілі, постраждалих немає.

На даний момент на місці ДТП працюють правоохоронці.

Водночас місцеві одеські сайти з посиланням на очевидців повідомляють, що співробітники поліції скоїли наїзд на жінку на регульованому пішохідному переході.

За їхніми словами, поліцейські рухалися на червоний сигнал світлофора. Співробітники поліції, у свою чергу, заявили, що поспішали на виклик, тому проігнорували правила дорожнього руху, а також додали, що рухалися з увімкненою сиреною. Проте очевидці запевняють, що правоохоронці рухалися без сирени, пишуть ЗМІ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram