ГоловнаСуспільствоЖиття

Київські поліцейські затримали двох п'яних інспекторів міліції

Один із міліціонерів був за кермом автомобіля

Київські поліцейські затримали двох п'яних інспекторів міліції

Столичні патрульні поліцейські затримали двох п'яних інспекторів Святошинського районного відділу міліції.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції України у Фейсбуці.

До патрульних звернулися перехожі, які розповіли, що бачили, як двоє чоловіків в автомобілі розпивали спиртне, і тому на дорозі може з'явитися п'яний водій. Поліцейські зупинили вказане авто, яке вже почало рух проспектом Палладіна.

"Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння поводився агресивно, по-хамськи, документів не надавав, огляд на драгері проходити відмовлявся. Тим часом до авто підійшов інший чоловік, його попросили не заважати інспекторам, проте він, схопивши сумку підозрюваного, почав тікати. Мабуть, сподівався, що відсутність документів, допоможе товаришеві уникнути відповідальності. Помилився", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці наздогнали "злодія" і викликали слідчо-оперативну групу. Обох чоловіків для з'ясування особи доставили до Святошинського райуправління міліції.

"Виявилося, що вони - інспектори того самого райуправління. Хоча до цього обидва заявляли, що не знають один одного. На водія складено протокол за ст. 130 КУпАП (водіння в стані алкогольного сп'яніння), а також йому доведеться відповідати за ст. 345 КК за заподіяння тілесних ушкоджень патрульному", - уточнюється в повідомленні.

Нагадаємо, щоб служити у нових органах поліції, усі нинішні співробітники міліції мусять пройти переатестацію. У МВС розраховують, що нова поліція повністю замінить міліцію вже з 7 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram