ГоловнаСуспільствоПодії

У Миколаєві на заправці вибухнув бензовоз

Двоє водіїв з опіками потрапили до лікарні.

У п'ятницю пізно ввечері в Миколаєві на автозаправній станції на вулиці Гречишникова вибухнув бензовоз. Про це повідомила прес-служба ДСНС.

Фото: mk.mns.gov.ua

Для того, щоб погасити загоряння, яке перекинулося на ще одну вантажівку, довелося задіяти 42 рятувальники та 13 одиниць техніки.

"На місце одразу були направлені чергові караули 2-ї і 4-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Коли рятувальники прибули на місце, вогнем було охоплено два бензовози. Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі. Через складнощі гасіння вогню було оголошено 3 номер виклику. Завдяки злагодженим діям рятувальників вдалося не допустити розповсюдження вогню на велику площу і врятувати один бензовоз", - йдеться в повідомленні.

Фото: mk.mns.gov.ua

На місці пожежі отримали опіки 2 ступеня тулуба, верхніх кінцівок середньої тяжкості водії - чоловіки 1963 і 1956 р.н. Постраждалих доправлено в опікове відділення Миколаївської міської лікарні №3.

Близько першої ночі пожежу вдалося ліквідувати.

Фото: mk.mns.gov.ua

Нагадаємо, в червні цього року пожежу на нафтобазі під Васильковом гасили більш ніж тиждень. Через вогонь загинули шестеро людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram