ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецьк прибуло три автобуси бойовиків, у Горлівку - танкова рота

Сепаратисти далі зміцнюють свої позиції

У Донецьк прибуло три автобуси бойовиків, у Горлівку - танкова рота
Фото: zik.ua

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі проросійські бойовики далі переміщують війська і техніку та привозять матеріально-технічні засоби до місць дислокації, щоб обладнати свої позиції.

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний опір", нардеп Дмитро Тимчук у Фейсбуці.

Так, за його інформацією, в окупований Донецьк з боку Шахтарська прибув новий підрозділ бойовиків - три автобуси з озброєними терористами і дві армійські вантажівки "КамАЗ".

Також у районі заводу "Стирол" у Горлівці зафіксовано рух танкової роти бойовиків у напрямку лінії зіткнення в супроводі МТ-ЛБ, двох "КамАЗів" і Газ-66. У район населеного пункту Оленівка прибула бронегруппа терористів - чотири танки Т-72 і 2 БМП-2.

За даними ІО, у північній частині Луганська бойовики проводять інженерне обладнання військового містечка для розміщення підрозділу як мінімум полкового складу. При цьому сепаратисти відійшли від раніше підготовлених позицій на південь від Трьохізбенки.

Нагадаємо, раніше спостерігачі ОБСЄ помітили відсутність трьох гаубиць і гармати на одній зі стоянок, де дислокується озброєння і військова техніка так званої "ДНР", яку прибрали із зони відведення важкого озброєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram