ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області військовий і песіонерка отримали поранення

Військовослужбовець необережно поводився з гранатометом.

У Луганській області військовий і песіонерка отримали поранення
Фото: novostiua.net

За минулу добу в Луганській області зафіксовано один обстріл із боку бойовиків. Але незважаючи на стабільну ситуацію в області, є поранені серед військових і мирних жителів, повідомляють на сайті спікера АТО в Луганській області.

Зокрема, за інформацією ГУ МВС у Луганській області, вчора в лікарню Новоайдара з ушкодженнями у вигляді проникаючого осколкового поранення госпіталізували військовослужбовця підрозділу ЗСУ, 1967 р.н.

Розслідуванням встановлено, що поранення він отримав приблизно о 17:30 поблизу с. Кряківка Новоайдарського району в результаті необережного поводження з наведеним у бойову готовність гранатометом РПГ-22.

Окрім того, о 18:00 у лікарню Станиці Луганської з тілесними ушкодженнями у вигляді мінно-вибухової травми, проникаючого поранення черевної порожнини ушпиталили мешканку Станиці Луганської, 1943 р.н. Установлено, що пошкодження потерпіла отримала вчора о 17:40 на своєму городі в результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою, який зачепила сапою.

Нагадаємо, щонайменше 7 962 людини загинули і 17 811 були поранені в результаті бойових дій на Донбасі із середини квітня 2014 року по 15 серпня, підрахували в ООН.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram