ГоловнаСуспільствоВійна

Троє військових отримали поранення в Донецькій і Луганській областях

Обстріляли Мар'їнку, Красногорівку, Станицю Луганську і Золоте-4.

Троє військових отримали поранення в Донецькій і Луганській областях
Фото: Макс Левин

Троє військовослужбовців були поранені в четвер в результаті обстрілу, повідомляють Донецька і Луганська обладміністрації.

Мар'їнку та Красногорівку обстрілювали із застосуванням важкої артилерійської та стрілецької зброї. Станом на 8:00 ранку п'ятниці відомо про одного пораненого військового ЗСУ. Інформацію про пошкодження уточнюють, повідомляє Донецька обладміністрація.

У Луганській області в четвер інтенсивно обстрілювали Станицю Луганську. Населений пункт з 21:00 до 24:00 обстрілювали з автоматичних гранатометів, 82-міліметрових мінометів і стрілецької зброї. У результаті обстрілу згоріли два будинки на вул. Лермонтова і зайнялася покрівля будівлі на вул. Барабашова. У багатьох місцях перебито газопровід, але до ранку його вдалося відремонтувати.

Також з'ясувалося, що під час учорашнього ранкового артилерійського обстрілу с. Болотеного Станично-Луганського району поранило військового 24-ї бригади з Чернівецької області, повідомляє Луганська обладміністрація. Крім того, на блокпосту в місті Золоте-4 пораненило військовослужбовця 92-ї бригади з Одеської області.

Нагадаємо, загалом за минулу добу бандформування на Донбасі 95 разів порушили режим припинення вогню, повідомив прес-центр АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram