ГоловнаСуспільствоПодії

Порошенко пообіцяв пораненим львівським міліціонерам знайти організатора вибухів

Президент  дорогою з Ужгорода до Києва заїхав до Львова.

Порошенко пообіцяв пораненим львівським міліціонерам знайти організатора вибухів
Фото: facebook.com/svyatoslav.tsegolko

Президент України Петро Порошенко відвідав у лікарні Львова міліціонерів, які постраждали під час вибухів 14 липня. Про це на своїй сторінці у фейсбуку повідомив прес-секретар президента Святослав Цеголко.

"Президент поїхав до лікарні, де подякував обом пораненим внаслідок теракту дільничним: ми все зробимо, щоб знайти і покарати злочинців, які влаштували цей теракт", - повідомив Цеголко.

Порошенко заявив, що вибухи у Львові - це замах на всю Україну з метою залякування. "Їм це не вдасться. Це справа честі для правоохоронців. Ми зробимо все, щоб в Україні більше ніде не вибухали бомби", - пообіцяв Порошенко.

Нагадаємо, у Львові вранці 14 липня з інтервалом приблизно в годину прогриміли вибухи в двох дільничних пунктах міліції Шевченківського району. В результаті вибухів постраждали двоє міліціонерів. Обидвох правоохоронців було госпіталізовано у важкому стані.

У 24-річного Романа Личака діагностували численні осколкові поранення тіла і проникаюче поранення лівого ока. Діагноз 31-річної Надії Андрухів - множинні поранення кишечника (частину його довелося видалити), розчавлена ліва нирка (видалено), переломи обох ніг (ліву ногу ампутовано нижче коліна), внутрішній крововилив і травматичний шок.

За фактами вибухів у Львові відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258 ККУ (терористичний акт).

На сайті ГУ МВС у Львівській області розміщено реквізити, за якими можна переказати допомогу міліціонерам.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram