ГоловнаСуспільствоВійна

У Луганській області четверо цивільних отримали поранення

Двоє мирних жителів постраждали від обстрілів, ще двоє - від вибухів.

У Луганській області четверо цивільних отримали поранення
Фото: uapress.info

У ніч на п'ятницю бойовики обстріляли Щастя Луганської області, двоє мирних жителів отримали поранення.

Обстріли, як повідомляє голова області Геннадій Москаль, вели з окупованої Веселої Гори. Застосовували гранатомети, міномети і стрілецька зброя. Вогонь вели по позиціях військових біля мосту через Сіверський Донець.

"Загиблих чи поранених бійців у результаті обстрілу немає, проте близько 23-ї години одна з мінометних мін вибухнула в житловому секторі на вул. Гагаріна, що за кілометр від моста. Осколкові поранення отримав 62-річний чоловік, який стояв у дворі, зараз він перебуває в міській лікарні. Ще одного мирного жителя, священика, який перебував неподалік, контужено", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вчора у Станиці Луганській унаслідок підриву міни і невстановленого вибухового пристрою двоє мирних жителів отримали поранення. 74-річна жінка пасла корову, і та наступила на міну. Тварина загинула, за життя жінки борються медики.

Ще один схожий інцидент трапився ввечері в селищі Широке Станично-Луганського району. Молода пара, прогулюючись на околиці села, знайшла пакет і взяла зі собою додому. Під час розрізання пакету пролунав вибух, у результаті якого 29-річний чоловік отримав осколкові поранення рук. Його супутниця дивом не постраждала.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram