ГоловнаСуспільствоВійна

ДНР заявила про загибель двох людей через обстріл Донецька

Постраждали Куйбишевський і Петровський райони міста

ДНР заявила про загибель двох людей через обстріл Донецька
Фото: twitter.com/666_mancer

Сепаратистська Донецька міськадміністрація заявила, що 11 червня в результаті обстрілу міста загинули дві людини, ще двоє отримали поранення. Повідомляють, що від обстрілу постраждали Куйбишевський і Петровський райони Донецька.

У Куйбишевському районі є прямі влучення на вулицях Лузіна (3 будинки), Курчатова (3 будинки, у 2 з яких - загоряння), Колгоспному проспекті (2 будинки, загоряння), на вулиці Тимура (1 будинок). Снаряди прилетіли у двори будинків на Кремлівському проспекті, на вулиці Тимура, в райони вулиць Лузіна і Курчатова.

У Київському районі прямі влучення були в Бахмутському провулку (3 будинки), на вулицях Мічуринській (1 будинок) і Жмури (1 будинок). Зафіксовано пошкодження скління на вулиці Мічуринській (1 будинок) і багаторазові прильоти снарядів у район Путилівського гаю.

Стверджують, що близько 4:30 п'ятниці був обстріл Петровського району з боку Мар'їнки. "Спочатку були постріли зі стрілецької зброї різних калібрів, а потім були прильоти снарядів. В основному в райони розташування блокпостів армії ДНР. Жертв серед мирного населення і руйнувань будівель немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в ніч на четвер троє жителів Горлівки загинули, ще троє були поранені через обстріли. Видання "Факты" цитує мешканця центральної частини Горлівки, що місто обстрілювали бойовики ДНР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram