ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму почалася паніка через провал курортного сезону, - Чубаров

Політик не вірить, що РФ цю проблему розв'яже

У Криму почалася паніка через провал курортного сезону, - Чубаров
Фото: EPA/UPG

В окупованому Росією Криму почалася паніка через провал курортного сезону.

Про це в неділю, 7 червня, заявив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат ("Блок Петра Порошенка") Рефат Чубаров в інтерв'ю виданню "Апостроф".

"Якщо подивитися, що публікується в соціальних мережах відомими в Криму людьми, то там зараз паніка. Не буде цього заробітку. Це кримська специфіка - навіть у найважчі роки ті, хто заробляв на відпочивальниках, були стимулом для інших сфер, припустимо, торгівлі. Хтось вирощував продукти і реалізовував їх. Через згасання курортів опинилися під ударом й інші сфери", - зазначив Чубаров.

Він також заявив, що не вірить в те, що Росія розв’яже цю проблему.

"Росія намагається заповнювати пансіонати соціальними верствами населення, для яких викуповують путівки, але більша частина кримського населення в курортних містечках жила за рахунок тих відпочивальників, які приїжджали самостійно - наймали житло, йшли в кафе і ресторани тощо. Тепер таких відпочивальників у Криму в рази менше, ніж до 2014 року", - додав голова Меджлісу.

Як повідомлялося, пляжі Криму пустують без туристів. А веб-камери Коктебеля не бачать обіцяних у Москві туристів. Тим часом, у Путіна хваляться перетворенням Криму на неприступну фортецю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram