ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики почали частіше влаштовувати перестрілки між собою, - штаб

У "ДНР" готують чергову інформаційну провокацію

Бойовики почали частіше влаштовувати перестрілки між собою, - штаб
Фото: www.novorosinform.org

На Донбасі почастішали випадки загострення протиріч між бойовиками так званих "ДНР" та "ЛНР", а також з ватажками самопроголошених республік.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуку.

"З'ясування стосунків" неодноразово переходило у збройні сутички. Наприклад, поблизу Широкиного недавній конфлікт між двома угрупованнями, що входять у так звану "ДНР", особисто "врегулював" лідер бойовиків Захарченко спільно зі своїм "колегою" - російським тризірковим генералом", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі також зазначили, що перестрілки між собою бойовики намагаються "списати" на дії сил АТО.

"Щоб виправдатися перед своїми кураторами, вину за загиблого і поранених намагаються перекласти на українських військовослужбовців", - додали в штабі.

Також за результатами розвідки встановлено, що бойовики "ДНР" готують чергову інформаційну провокацію. Один з бойовиків на прізвисько "Мономах" вийшов в ефір у відкритій радіомережі зв'язку і доповів своєму командирові про обстріл ротного опорного пункту 8-ї мотострілецької роти 3-ї окремої мотострілкової бригади російсько-терористичних військ. За його інформацією, нібито "танк підрозділів ЗСУ з району Майорська вів вогонь по їхніх позиціях.

"За результатами перевірки встановлено, що підрозділи ЗСУ, які виконують бойові завдання на цьому напрямку, не відкривали вогонь з танка та іншого озброєння в цей час", - повідомили в штабі.

Нагадаємо, раніше Президент Петро Порошенко назвав керівництво ЛНР-ДНР бомжами і дармоїдами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram