ГоловнаСуспільствоВійна

Генштаб повідомляє, що російські спецпризначенці терміново залишають Брянку

У Генштабі вважають, що Росія намагається приховати факт присутності своїх військових на Донбасі

Російські військовослужбовці 3-ї бригади спеціального призначення терміново покидають місто Брянка на Луганщині. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генерального штабу Збройних сил України.

"Військовослужбовці, які входять до складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації, терміново залишають місто Брянка Луганської області, де протягом тривалого часу квартирували і виконували диверсійно-розвідувальні завдання на окупованій території сходу України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, особовий склад з'єднання повертається в пункт постійної дислокації. Літак, який має передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром у Міллерово (Ростовська область), звідки найближчим часом вирушить у Самару.

"Примітним є той факт, що передислокація російських спецпризначенців почалася відразу, щойно українська сторона продемонструвала всьому світові незаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України. Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей та їхню участь у бойових діях проти українських військових", - повідомили в Генштабі.

Нагадаємо, 16 травня українські військові в бою біля Щастя захопили в полон двох російських військовослужбовців. Їх доставили до Києва.

Як відомо, 25 серпня поблизу Дзеркального Амвросіївського району Донецької області загальна оперативна група Збройних сил України та СБУ затримала 10 військовослужбовців 331 полку 98 Свірської дивізії Повітряно-десантних військ ЗС Російської Федерації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram