ГоловнаСуспільствоВійна

Батальйон ОУН продає на користь бійців АТО дорожній знак "Донецьк", здобутий розвідниками

Трофей з Мордору, здобутий героями, прикрасить будь-який патріотичний інтер'єр, - упевнені бійці.

Два дні залишилося до закінчення торгів за незвичний лот на інтернет-аукціоні - дорожній знак "Донецьк", здобутий розвідниками добровольчого батальйону ОУН у тилу ворога. Про це йдеться на сторінці батальйону у facebook.

"Розвідники Добровольчого батальйону ОУН під час виконання завдання на території противника здобули "трофей" - понівечені війною дорожні знаки "Донецьк". Бійці, які регулярно бувають у тилу ворога, записали на відео свій похід", - йдеться в повідомленні.

Бійці зазначають, що один із двох дорожніх знаків установили на позиції "18 точка" в Пісках, а другий виставлено на аукціон.

"Трофей з Мордору, здобутий героями, прикрасить будь-який патріотичний інтер'єр. Цінність такого артефакту важко виміряти в грошах, але ми спробуємо. Кожна копійка рятує життя захисника Вітчизни.

Аукціон триватиме тиждень. Початкова ціна - вартість пари якісних берців українського виробника - 990 гривень", - йдеться в повідомленні.

Навколо лоту вже розгорілася неабияка боротьба. З п'ятниці, коли знак виставили на продаж, ставки підняли до 7 000 грн (станом на 17:00 середи, 16 квітня).

Закінчення торгів - завтра, 17 квітня, о 20:26.

Взяти участь в аукціоні можна в коментарях до посту на сторінці батальйону. Нагадаємо, батальйон ОУН прийняв пропозицію увійти в 93-тю окрему мехбригаду ЗСУ. До закінчення процедури зарахування добровольці цього підрозділу не мають жодного офіційного статусу і забезпечують свою участь в АТО, а також лікування поранених бійців коштом пожертв громадян і гуманітарки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram