ГоловнаСуспільствоОсвіта

У квітні добігає кінця вступна кампанія у швейцарські ВНЗ

Усім, хто шукає можливості здобути престижну освіту, варто звернути увагу на вищі школи міжнародної гостинності.

У квітні добігає кінця вступна кампанія у швейцарські ВНЗ

До кінця квітня абітурієнти можуть подавати документи у швейцарські ВНЗ. Експерти рекомендують вищу освіту у Швейцарії як дуже перспективну, не приховують її популярності серед аудиторії заможних батьків і радять поквапитися з подаванням документів тим, хто бажає вчитися з осені. Усім, хто шукає можливості здобути престижну освіту з вузьких чи суміжних спеціалізацій, варто звернути увагу на вищі школи міжнародної гостинності.

«Швейцарія - світовий центр підготовки професіоналів сфери міжнародної гостинності. Це дорога країна, і, відповідно, вища освіта там вимагає значних інвестицій. Але ми впевнено можемо стверджувати, що вони повністю окупаються завдяки винятковому і найвищому рівню підготовки. Зокрема, ми рекомендуємо вищі школи SEG (Швейцарської освітньої групи) і їхній особливий акцент на практику та новітні технології в навчальних програмах», - радить керівник відділу вищої освіти агентства DEC education Олена Барильська.

За словами експерта, перевага швейцарських вищих шкіл SEG не тільки в престижному дипломі, який високо цінують роботодавці всього світу, а й у тому, що, крім потужного набору програм із менеджменту, вони забезпечують підготовку фахівців дуже вузьких напрямків, наприклад, дизайн в готельно-ресторанній сфері, дизайн інтер'єрів, збут товарів-сегменту лакшері, зв'язки з громадськістю, продаж і маркетинг у HoReCa. Широкі можливості стажування, насичене ділове і професійне середовище дозволяють забезпечити всебічну підготовку фахівців. Наприклад, студенти SEG розробляють проекти інтер'єрів ресторанів і готелів, в умовах реального конкурсу презентують їх компетентному журі у складі потенційних замовників. Це хороший шанс зарекомендувати себе й отримати гарну роботу або можливість стажуватися в місцевих і міжнародних компаніях.

Swiss Education Group — найбільше об'єднання швейцарських вищих шкіл підготовки висококласних фахівців сфери міжнародної гостинності, до якої належать такі напрямки, як готельний і ресторанний бізнес, туристичний менеджмент, управління курортами, спа-центрами, івент-менеджмент та інші. Сьогодні ця галузь світової економіки стрімко розвивається і відкриває широкі перспективи для абітурієнтів, оскільки забезпечує наявність високооплачуваних робочих місць у різних країнах. Двічі на рік група SEG організовує Міжнародний форум роботодавців, на який з'їжджаються керівники та представники найбільших світових компаній сфери HoReCa в пошуках кандидатів. Офіційним представником групи в Україні є освітнє агентство DEC education.

«В університетах SEG у рамках навчальної програми студенти вчаться в реальних умовах майбутньої сфери роботи, там вирощують фахівців, які знають усі робочі процеси та прикладні нюанси професії від «А» до «Я», показують усі можливості і перспективи, вчать досягати результатів. Це найпотужніший фундамент для майбутніх професіоналів і великий крок до майстерності, це завжди підтверджують українські студенти, які разом з нами вибирали швейцарські виші і готувалися до вступу, а зараз стажуються в найдорожчих готелях і працюють у міжнародних компаніях по всьому світу», - додає експерт.

Експерти агентства нададуть докладні консультації з питань вступу, про переваги навчання, кар'єрні перспективи для випускників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram