ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області водій маршрутки наїхав на електроопору, постраждали 11 людей

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження

У Запорізькій області водій маршрутки наїхав на електроопору, постраждали 11 людей
Архив
Фото: Виталий Мирошниченко

У Вільнянському районі Запорізької області водій маршрутного таксі скоїв наїзд на електроопору, внаслідок чого в автобусі постраждали 11 пасажирів. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в області.

"27 березня об 11:55 у Вільнянський райвідділ Головного управління МВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП за участю маршрутного таксі Mercedes-Benz. Водій автобуса, який рухався за маршрутом "Бердянськ-Запоріжжя-Гортоп", не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору на вулиці Леніна у Вільнянську", - йдеться в повідомленні.

11 постраждалих доставлено в районну лікарню. Семеро жінок і четверо чоловіків отримали в результаті аварії забійні травми обличчя та тулуба. Після надання медичної допомоги постраждалих відпустили додому.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, сьогодні вранці у Львівській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули п'ятеро людей, ще двоє отримали тілесні ушкодження. Пригода трапилася в селі Дуб'є, що у Бродівському районі, на автодорозі "Київ-Чоп".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram