ГоловнаСуспільствоВійна

Уночі бойовики вісім разів обстріляли позиції сил АТО і мирне населення

Бойовики обстріляли Новотошківське, Авдіївку і Ленінське

Бойовики далі порушують Мінські домовленості. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

Так, цієї ночі, від 21.30 до 21.40 з боку Стаханова, бандформування завдали вогневих ударів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по селищу Новотошківське на Луганському напрямку. Бойовики випустили 40 реактивних снарядів по блокпосту сил АТО, а ще 20 снарядів влучили в житловий сектор населеного пункту.

"Обстріл наших позицій, мирного населення з озброєння, яке в двосторонньому порядку ворогуючі сторони повинні відвести від лінії бойового зіткнення, вкотре підкреслює ігнорування ворогом усіх домовленостей. Бойовики цілеспрямовано намагаються втягнути наші війська у збройне протистояння, яке насамперед спрямоване на руйнування цілісності української держави", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Крім того, російсько-терористичні угруповання о 23.50 з 120-міліметрових мінометів обстріляли місто Авдіївку. А зі стрілецької зброї протягом ночі двічі вдарили по Ленінському поблизу Артемівська.

Загалом, з 20 години 27 березня до опівночі бойовики 5 разів з різних видів зброї вели вогонь по наших позиціях. Ще 3 випадки порушення режиму тиші зафіксовано від півночі до 6 ранку 28 березня.

Нагадаємо, напередодні бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram