ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за добу не загинув жоден боєць АТО (оновлено)

Терористи здійснили близько 50 обстрілів позицій українських військових

На Донбасі за добу не загинув жоден боєць АТО (оновлено)
Фото: www.facebook.com/uacrisis

За добу втрат серед бійців антитерористичної операції на Донбасі немає.

Про це повідомив на брифінгу речник АТО Андрій Лисенко.

За його інформацією, 11 березня терористи здійснили близько 50 обстрілів позицій українських військових.

"За минулу добу унаслідок бойових дій жоден український військовий не був убитий і ніхто не був поранений", - сказав Лисенко.

Він також повідомив, що, за інформацією штабу АТО, терористи накопичують сили на Маріупольському та Артемівському напрямках. також бойовики організували два нові тренувальні табори в Луганській області, де проходять підготовку найманці з Росії.

Водночас як повідомляє сайт ГУМВС України в Луганській області, вчора, 11 березня, в лісосмузі поблизу с. Кримське Новоайдарського району підірвалися на розтяжці двоє військовослужбовців, які проводили інженерні роботи.

29- і 30-річний солдати з мінно-вибуховими травмами і осколковими пораненнями госпіталізовані в Лисичанську міську лікарню.

Крім того, громадська організація "Оборона Маріуполя" на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє, що сьогодні двоє військовослужбовців сил АТО отримали легкі поранення в селищі Широкине: бойовики обстрілюють його від ранку зі стрілецького озброєння та з гранатометів.

Нагадаємо, голова Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що вночі унаслідок стрілянини в районі Кримського поранено двох бійців АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram