ГоловнаСуспільствоВійна

У районі Широкиного поранено двох бійців АТО

Бойовики нарощують сили на Маріупольському, Донецькому й Артемівському напрямках.

У районі Широкиного поранено двох бійців АТО
Широкино вблизи Мариуполя
Фото: uainfo.org

За минулу добу в результаті обстрілів Широкиного Донецької області поранено двох українських військових. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк у своєму фейсбуку.

За його словами, 9 березня бойовики кілька разів атакували позиції сил АТО в районі Широкиного з мінометів, танків, гранатометів і стрілецької зброї. Останній обстріл цього населеного пункту стався з 00:00 до 00:30.

"Підрозділи Нацгвардії погасили вогневі точки супротивника вогнем у відповідь. Українські захисники підбили ворожий танк і знищили декількох бойовиків (втрати уточнюють). Серед наших бійців втрат немає, двоє воїнів отримали поранення. Загалом ніч на південному фронті минула відносно спокійно", - написав Шкіряк.

За його словами, зараз проросійські бойовики нарощують сили на Маріупольському, Донецькому, Артемівському напрямках. Терористи систематично вдаються до провокацій і порушують режим припинення вогню.

"Сили АТО утримують свої позиції і готові відбивати будь-які атаки бойовиків. У разі повторної агресії і спроб просування вглиб території України відведена від лінії розмежування важка техніка й артилерійські ЗСУ оперативно повернуться на свої позиції і будуть ефективно знищувати ворога", - повідомив радник голови МВС.

Нагадаємо, в суботу під час відбиття танкової атаки бойовиків у селищі Широкине загинув боєць батальйону "Донбас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram