ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики вночі застосували великокаліберні міномети і важку артилерію

Основні обстріли припали на населені пункти поблизу Донецька

Бойовики цієї ночі здійснили декілька обстрілів із застосуванням великокаліберних 152 мм мінометів і важкої артилерії, які вже мали відвести згідно з мінськими домовленостям від 12 лютого. Про це повідомив прес-центр АТО у фейсбуку.

"Ніч із 9 проти 10 березня в зоні проведення антитерористичної операції характеризується активізацією бойових дій з боку терористів, які використовували великокаліберні міномети і важку артилерію. З 20:00 і до 6-ї ранку 10 березня незаконні збройні формування 12 разів порушили перемир'я", - сказано в повідомленні.

Як і раніше, основні удари припали на Донецький напрямок: Авдіївку, Опитне, Піски, Тоненьке.

На Маріупольському напрямку вчора весь день ішов бій за Широкине, зазначають у штабі АТО. Він тривав майже до першої ночі.

"Агресивні дії незаконних збройних формувань і застосування мінометів та важкої артилерії вкотре свідчать про наміри терористів продовжувати бойові дії і не допустити мирного врегулювання конфлікту на Донбасі", - наголошено в повідомленні.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко вчора заявив, що бойовики відвели значну частину важкого озброєння. При цьому він наголосив, що озброєння залишається в районі Донецького аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram