ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про затримання бойовиками екс-міністра ДНР

Повідомляється також про замах на "коменданта" Антрацита

Штаб АТО повідомив про затримання бойовиками екс-міністра ДНР
Фото: www.novorosinform.org

Штаб антитерористичної операції повідомив, що "міністра внутрішніх справ ДНР" Олега Березу було знято з посади і затримано бойовиками при спробі втечі.

Як повідомляється в зведеннях АТО, Березу затримали у зв'язку з привласненням коштів та фінансовими махінаціями. У нього вилучено коштовності і кошти на загальну суму 3 млн доларів США.

На сайті "уряду ДНР" ця інформація опосередковано підтверджується - там доступний "указ" від 1 березня про призначення наступника Берези.

Крім того, за даними штабу АТО, в результаті конфлікту між "донськими козаками" і керівництвом ЛНР на "коменданта" Антрацита Сергія Бондаренка було скоєно замах. Бондаренко, як наголошується, підпорядковується ватажку козаків Миколі Козіцину.

Як повідомляє проукраїнське видання informator.lg.ua, замах стався 6 березня. Коли машина Бондаренка під'їхала до меблевого салону "Космос" на вул. Ростовській, підірвали фугас спрямованої дії. Вибуховою хвилею вибило шибки у найближчих магазинах. Бондаренка доставили в лікарню з пораненням ноги.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram