ГоловнаСуспільствоПодії

Ціллю вибуху в Одесі могла бути квартира поета Херсонського

Вибухівку заховали у смітті під дверима

Ціллю вибуху в Одесі могла бути квартира поета Херсонського
Фото: facebook.com/borkhers

Нічний вибух в Одесі міг бути спрямований на залякування проукраїнськи налаштованого поета Бориса Херсонського, помешкання якого розташоване в будинку на Коблевській, 42.

Про це він сам написав у своєму фейсбуку.

"Навпроти хостелу розташована квартира, де я жив довгі роки і досі прописаний. Тим, хто знає мене і хто в курсі обставин мого життя, звичайно, відомо, що я за цією адресою практично не проживаю. Але ті, кому потрібна моя адреса, в довідковому бюро отримають (отримали) саме цю адресу", - повідомив він.

За його словами, протягом останніх місяців він неодноразово отримував погрози через свою позицію. "Я дав безліч інтерв'ю. Останнє інтерв'ю було опубліковано в день, коли пролунав вибух. За іронією долі, в інтерв'ю йшлося і про вибухи в Одесі, де я ще раз повторив, що мета цих актів - залякування і дестабілізація ситуації в Одесі. Мене спитали, що я буду робити, якщо в місті події розгорнуться за донецьким сценарієм. Я відповів, що ми візьмемо котів під пахву і поїдемо, жити при путінському режимі ми не захочемо і не зможемо", - зазначив поет.

За словами сина поета, кінорежисера Михайла Херсонського, вибухівку заховали в смітті під дверима. Він також вважає, що робили замах аж ніяк не на хостел. Він вважає, що вибух - це помста його родині за проукраїнську позицію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram