ГоловнаСуспільствоЖиття

Останнє відеозвернення Кузьми "Скрябіна" до Президента та депутатів з'явилося в Мережі

Музикант показує владі розбиті дороги в Дніпропетровській області та "дякує" їй за розкрадені гроші (обережно, нецензурна лексика)

В Інтернет викладено останні прижиттєві відеозаписи Андрія Кузьменка (Кузьми "Скрябіна"), повідомляє Gazeta.ua. Музикант записав кілька відеозвернень до Президента та народних депутатів на дорогах у Дніпропетровській області, де він загинув 2 лютого.

На записах від 1 лютого, зроблених, імовірно, на мобільний телефон або відеореєстратор, Кузьма "Скрябін" жорстко критикує стан доріг у Кривому Розі і Дніпропетровській області загалом. Журналісти об'єднали ролики в одне відео.

"Я показую вам, депутати і пане Президенте, нашу країну, - звертається Андрій до керівництва держави. - То є траса Олександрія-Кривий Ріг. Дякую вам за то, шо спи.дили всі бабки. Не хочете на своїх мерсах і лєксусах сюда на сафарі протрясти свій жирний целюліт?"

"Це наша фінальна точка - Кривий Ріг, - продовжує Кузьменко, рухаючись на своєму автомобілі в місті. - Якщо ви хочете покататися на яхтах або на віндсерфінгу, або просто стати на лижі і повозитися по річці, то треба просто приїхати в Кривий Ріг. Тут є предмет вашої роботи, шановні депутати", - сказав Кузьма і повторив проїзд перехрестя по глибокій калюжі. Тут люди живуть і повинні тією х * ю їздити кожен день, а ви навіть не маєте поняття, що десь таке існує", - зазначив музикант.

Ще на одному відео Кузьменко звертається від імені водія криворізького трамвая. "Щоб не бути голослівним. Передаю вам прівєт від воділи того бідного трамвая, який, ку.ва, мусить не їздити, а плавати, бл.дь, по вулицях. Тому шо в той момент, коли в країні йде війна, ви все ж таки ще пи.дите гроші. У вас вистачає совісті, с.ка, і нахальства, щоб тих людей мати за гавно і заставляти, бл.дь, жити їх в такій сраці. Дякую вам. За бардак", - сказав музикант.

Як повідомляли, лідер гурту "Скрябін" загинув у ДТП в Дніпропетровській області вранці 2 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram