ГоловнаСуспільствоВійна

Сили АТО вибили бойовиків з 31-го блокпоста

Українська артилерія відтіснила терористів із позицій

Сили АТО вибили бойовиків з 31-го блокпоста
Фото: EPA/UPG

Терористи покинули 31-й блокпост у Луганській області. Про це повідомив командир полку "Донбас", народний депутат Семен Семенченко на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Учора артилерія ЗСУ відпрацювала на "п'ять"! Добре отримавши по зубах, терористи і частини російських військ у багатьох місцях були відведені від передових позицій в окремих районах 25-го, 29-го, 31-го блокпостів. Поки що частини ЗСУ, Нацгвардії та батальйону "Донбас" не повернули блокпост і перебувають на своїх позиціях. Територія вільна", - написав Семенченко.

Комполку додав, що будівлі на території опорного пункту повністю зруйновано, він прострілюється з усіх боків.

"Необхідно переходити від тактики пасивного очікування ударів на опорних пунктах до тактики завдавання ударів по скупченню техніки на території, контрольованій терористами", - написав Семенченко.

Депутат також наполягає на використанні засобів радіоелектронної розвідки, безпілотників і авіації "для знищення колон на підході".

"Необхідно бити в ті місця, звідки терористи і війська РФ перекидають свої частини, посилюючи одне угруповання і послаблюючи інше. Необхідно воювати, якщо вже на нашу землю прийшла така напасть. Сама собою вона нікуди не дінеться, захистити Україну можемо тільки ми самі", - написав Семенченко.

Нагадаємо, в ніч проти четверга, 22 січня, сили АТО пішли зі зруйнованого нового термінала Донецького аеропорту після 242 днів оборони об'єкта. В останніх боях за аеропорт у полон потрапили 16 "кіборгів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram