ГоловнаСуспільствоВійна

Біля Станиці підірвали міст у напрямку Луганська

Бойовики підірвали єдину транспортну переправу 

Біля Станиці підірвали міст у напрямку Луганська

У середу бойовики підірвали міст через Сіверський Донець у контрольованій владою України Станиці Луганській (20 км від Луганська).

Цей міст, як зазначає луганський губернатор Геннадій Москаль, був єдиною транспортною переправою, через яку здійснювався автомобільний рух зі Станиці Луганської в окупований бойовиками Луганськ і у зворотному напрямку.

"Міст знаходився під контролем бойовиків, котрі заклали вибухівку і підірвали його. Посеред мосту утворилася вирва, і хоча обвалу не сталося, проїзд для автобусів і вантажівок неможливий. Пішоходи перейти через міст зможуть, чи зможе проїхати легковий автомобіль, з'ясовується", - сказано в повідомленні у "Фейсбуці" Москаля.

На його думку, міст підірвали, швидше за все, через панічний страх, що українські військові зможуть піти на терористів у контрнаступ.

У зв'язку з підриванням моста і різкою інтенсифікацією бойових дій Москаль своїм розпорядженням з метою забезпечення здоров'я та безпеки громадян закрив пункт пропуску "Широке - Станиця Луганська".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram