ГоловнаСуспільствоЖиття

"Інтер" зняв з ефіру всі святкові концерти та мюзикли

Причиною таких змін "Інтер" називає "бездоказові публічні звинувачення" на адресу телеканалу

"Інтер" зняв з ефіру всі святкові концерти та мюзикли
Фото: Братство.info

Телеканал "Інтер" з вечора 1 січня зняв з ефіру всі святкові концерти та мюзикли.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби телеканалу.

"З вечора 1 січня 2015 року телеканал "Інтер" знімає з ефіру всі святкові концерти та мюзикли, в тому числі і власного виробництва, які анонсувалися раніше", - сказано в повідомленні.

Зокрема, знято такі програми: "Новорічний Блакитний вогник 2015", два концерти Ігоря Крутого, "Гумор року", "Уральські пельмені. 20 років у тісті", "Кращі пісні 2013", "Новорічний парад зірок 2014", концерти "Пісня року 2013" та "Чекай мене у Новий рік" (ефір напередодні Старого нового року), мюзикли "Новорічні свати" і "Червона шапочка", "Однокласники", "Божевільний день, або Одруження Фігаро", "За двома зайцями", "Снігова королева", "Три мушкетери", "Вечори на хуторі біля Диканьки" і "Зоряні канікули".

Причиною цих змін в ефірній сітці названо "бездоказові публічні звинувачення", які раніше виголосили телеканалу щодо передач з новорічного ефіру.

Представники телеканалу заявляють, що розважальні святкові проекти повністю відповідають українському законодавству, і тому не можуть бути причиною для розглядів державних органів.

Скандал навколо "Інтеру" виник після того, як телеканал показав новорічний концерт за участю Йосипа Кобзона, Валерії та Олега Газманова, відомих своєю симпатією до бойовиків ДНР.

Нагадаємо, 1 січня секретар РНБО Олександр Турчинов закликав Національну раду з питань телебачення і радіомовлення України розглянути питання про позбавлення телеканалу "Інтер" ліцензії у зв'язку з трансляцією передач і концертів за участю осіб, які підтримують захоплення Криму і Донбасу.

Нацрада ухвалила рішення розглянути це питання на засіданні 15 січня, на яке вирішили запросити представників СБУ, Верховної Ради, РНБО і Мінінформації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram