ГоловнаСуспільствоЖиття

Міністерство Стеця налаштує супутникову трансляцію українського ТБ на Крим

Мінінформ розгорне проукраїнську пропаганду на окупованій території

Міністерство Стеця налаштує супутникову трансляцію українського ТБ на Крим
Фото: timeszp.com

Міністерство інформаційної політики працює над запуском супутникового мовлення в окупованому Криму та Російській Федерації для того, щоб доносити правду про події в Україні.

Про це написав радник голови МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Мінінформ працюватиме над створенням технічної можливості для супутникового мовлення на Крим, Російську Федерацію і весь світ, доносячи правду про події в Україні, показуючи якісний телевізійний продукт, розроблений кращими незалежними журналістами за державним замовленням, виключно для пропаганди і контрпропаганди української правди, українського погляду на події в Україні та за кордоном", - написав Геращенко.

Влада займеться відновленням мовлення українських каналів в зоні проведення антитерористичної операції.

"Питання відновлення мовлення патріотичних українських ефірних каналів вглиб захопленої терористами території, це питання номер один для новоствореного Міністерства інформаційної політики. Там, де вишок немає, їх треба буде побудувати в стислі терміни або пристосувати для цього висотні споруди - димові труби і тощо. Ці ретранслятори будуть надані в розпорядження українських патріотичних теле- і радіоорганізацій, бажаючих віщати свій сигнал на територіях, захоплених АТО", - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, в НАТО стурбовані пропагандистською кампанією, яку веде Російська Федерація щодо України і країн Заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram