ГоловнаСуспільствоЖиття

Терористи наблизилися до українських позицій у районі Пісків, військовим заборонено стріляти

Унаслідок учорашнього обстрілу Пісків загинули двоє військовослужбовців і один отримав поранення

Терористи наблизилися до українських позицій у районі Пісків, військовим заборонено стріляти
Архивное фото
Фото: Нелли Вернер

На лінії фронту в районі с. Піски Донецької області посилився обстріл українських позицій з боку російських військових і терористичних угруповань. Українцям забороняють стріляти у відповідь. Про це LB.ua повідомив один з командирів диверсійно-розвідувальних груп із місця подій

"Учора понад 200 мін поклали на Піски. У 93-й бригаді двоє "двохсотих" (загиблих, - Ред.) і один "трьохсотий"(поранений, - Ред.)", - сказав він у телефонному інтерв'ю.

За даними співрозмовника LB.ua, війська противника зараз упритул підійшли до позицій сил АТО.

"Між нами і ними тепер десь 500 метрів. Але нам забороняють по них стріляти, навіть у відповідь. Кажуть, що десь там пройде межа, а тут буде нічийна земля. Уже хтось у Києві встановив, що частина української землі буде нічийною", - додав він.

За словами розвідника, раніше в районі Пісків українцям протистояли регулярні російські частини, які перебували стабільно на відстані кілометра від українських військ. Але зараз, за наразі не перевіреною інформацією, їх могли замінити бойовики з батальйону "Восток". Інформацію перевіряють.

Охочі допомогти українським військовим, зокрема розвідникам і 93-ї ОМБР, можуть переказувати пожертви за реквізитами: Благодійна організація "ВЕБ-ВІЧЕ": ОКПО 39414070 р/р 26002010023842, МФО 307770 ПАТ "А-БАНК". Або на карту ПриватБанку: 5168 7572 6034 4256 (Новикова Валерія).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram