ГоловнаСуспільствоПодії

"Запоріжсталь" повідомляє про другу спробу рейдерського захоплення комбінату

Жодних вимог не висували

"Запоріжсталь" повідомляє про другу спробу рейдерського захоплення комбінату
Архив
Фото: www.life.zp.ua

Металургійний комбінат "Запоріжсталь" заявив про те, що сьогодні, 18 жовтня, близько 100-150 осіб із символікою "Правого сектору" спробували увірватися через прохідні підприємства з метою рейдерського захоплення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Запоріжсталі".

"18 жовтня 2014 року в м. Запоріжжя близько 10:00 близько 100-150 агресивно налаштованих невідомих людей спортивної зовнішності в масках і з символікою "Правого сектору" здійснили спробу прорватися через основні прохідні комбінату "Запоріжсталь" з метою рейдерського захоплення підприємства. При цьому жодних вимог МК "Запоріжсталь" не висували. Спробу прориву припинили співробітники служби безпеки комбінату", - йдеться в повідомленні.

Потім, за повідомленням прес-служби, група людей із символікою "Правого сектору" організувала пікет біля будинку генерального директора комбінату, де розгорнула символіку "Правого сектору", підпалила автомобільні шини й виявляла персональний тиск на генерального директора, членів його сім'ї та ряд керівників підприємства .

"На даний момент північні і південні прохідні МК "Запоріжсталь" блокує близько 10 пасажирських мікроавтобусів, в яких перебувають невідомі особи спортивної зовнішності в балаклавах", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, 15 жовтня 2014 року група зі 100-150 радикально налаштованих людей у масках під прапорами "Правого сектору" протягом кількох годин блокували в'їзд на комбінат "Запоріжсталь", мотивуючи акцію екологічними гаслами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram