ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області загинув військовий через обстріл блокоста, - губернатор

П'ять осіб опинилися на лікарняних ліжках, три одиниці техніки підбито

У Луганській області загинув військовий через обстріл блокоста, - губернатор
блокопст, архивное фото
Фото: Макс Левин

Один військовий загинув і п'ятьох поранено через напад бойовиків на український блокпост біля села Бахмутка Луганської області, повідомляє губернатор Геннадій Москаль на своєму сайті. Терористи напали на блокпост близько полудня і вели обстріл щонайменше до 17:30.

"За станом на 17:30 внаслідок бойового зіткнення близько Бахмутки вбито одного українського військовослужбовця, поранено п'ятьох, підбито 1 БМП (бойову машину піхоти) і 2 БТР (бронетранспортери)", - повідомив губернатор.

Він зазначив, що обстріл блокпоста АТО триває, бойовики стріляють з танків, гранатометів і протитанкових керованих ракет. Знищити вогнем позиції бойовиків важко, оскільки вони окопалися в лісовому масиві.

У район зіткнення прибули представники ОБСЄ, проте вони не можуть наблизитися до місця бою через обстріл. Представники ОБСЄ підняли свій прапор і ведуть телефонні переговори з керівництвом "ЛНР" про припинення вогню. Москаль вважає, що переговори безперспективні, оскільки терористи, які обстрілюють українських військових, "ЛНР" не підкоряються.

Нагадаємо, Геннадій Москаль уже критикував місію ОБСЄ в Луганській області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram