ГоловнаСуспільствоПодії

Бойовики обстрілюють Щастя з далекобійних гармат

Москаль повідомив про двох поранених військових

Бойовики обстрілюють Щастя з далекобійних гармат
Фото: Макс Левин

У другій половині дня знову почалися обстріли міста Щастя, яке контролюють українські військові, з боку села Весела Гора.

Про це повідомляють на сайті голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Б'ють далекобійними гарматами по дислокації 92-ї бригади Збройних сил України. Поранених і вбитих, на щастя, поки що немає. За нашою інформацією, по українських військових стріляють батальйони терористів "Зоря" і "Дон", які не підкоряються нікому, а діють за власний розсуд", - заявив Москаль.

Ці самі батальйони обстріляли блокпост Нацгвардії в районі Бахмутки на виїзді в бік Лисичанська. Тоді поранило одного гвардійця.

Москаль також повідомив про засідку біля села Триізбинка Слов'яносербського району. За його інформацією, роту міліції з Кременчука обстріляли з лісосмуги. Атаку відбили, але один із силовиків отримав легке поранення.

Москаль повідомив, що надіслав телеграми місії ОБСЄ, міністерству оборони Росії, послові Росії в Україні Михайлу Зурабову і контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі з проханням вплинути на бойовиків, щоб вони припинили обстріл позицій українських силовиків і виконували режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram