ГоловнаСуспільствоПодії

Росія перекидає під Донецьк зенітно-ракетні комплекси, - Тимчук

Якщо Київ вирішить продовжувати бойові дії, вони будуть значно напруженішими, ніж раніше

 Росія перекидає під Донецьк зенітно-ракетні комплекси, - Тимчук
Фото: zik.ua

Прогноз щодо того, що російсько-терористичні війська будуть використовувати перемир’я на Донбасі для максимального нарощування своєї бойової потужності, повністю справджується.

Про це написав керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Російською бронетехнікою й артилерією вже нікого не здивуєш. Однак на контрольованій бойовиками території нами фіксуються вже й російські зенітно-ракетні комплекси ППО (зокрема, в районі Донецька), а це вже дещо інша пісня", - зазначив він.

Крім того, констатує експерт, у Луганській і Донецькій областях та на прикордонних територіях РФ російські окупанти створюють навчально-тренувальні табори для підготовки бойовиків із широкого спектру військових спеціальностей - від механіків-водіїв танків до диверсантів-розвідників.

"Все це означає, що якщо Київ вирішить продовжувати бойові дії, вони будуть значно напруженішими, ніж раніше. Втім, як бачимо, українська влада твердо націлилася на мирне врегулювання конфлікту. Що з цього вийде - подивимося. Будемо вірити в краще", - написав він.

Раніше голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив, що біля українського кордону знаходиться 19 російських батальйонно-тактичних груп і 60 літаків Збройних сил Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram