ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд повернув Національному університету оборони землю вартістю 59 млн грн

25 га землі перебували в користуванні товариства рибалок і мисливців

Суд повернув Національному університету оборони землю вартістю 59 млн грн
Фото: stoletie.ru

Окружний адмінсуд Києва задовольнив позов прокуратури Центрального регіону України з нагляду за додержанням законів у військовій сфері та повернув Національному університету оборони 25 га землі вартістю 59 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Центрального регіону з нагляду за дотриманням законів у військовій сфері.

Згідно з повідомленням, суд скасував рішення виконавчого комітету Колонщинської сільської ради Макарівського району Київської області про передачу в постійне користування об'єднанню мисливців і рибалок 25 га землі університету оборони.

Рішенням суду було визнано протиправним та скасовано виданий громадській організації державний акт на право постійного користування земельною ділянкою. Як повідомили в прес-службі прокуратури, за рішенням суду землі були відновлені в обліку за оборонним відомством.

Нагадаємо, прокуратура Київської області подала до Ірпінського міського суду позов про повернення в державну власність 14 га землі лісового фонду в місті Буча вартістю понад 18 млн грн. Встановлено, що "міськрада передала у власність 141-му громадянину 14 га лісу, які в подальшому продані родичу колишнього першого заступника голови Верховної Ради України Ігоря Калєтніка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram