ГоловнаСуспільствоЖиття

Ультрас "Динамо" за кілька днів зібрали більш ніж 300 кг провіанту для батальйону "Азов"

Збирали за допомогою соцмереж

Ультрас київського ФК "Динамо" за кілька днів зібрали за допомогою соцмереж більш ніж 300 кг провізії та речей для батальйону "Азов". Про це LB.ua розповів представник ультрас Артем Худолєєв.

Фото: Артем Худолєєв

Фанати розмістили в соцмережах заклик допомогти добровольцям, які входять до складу батальйону «Азов». Після чого люди почали масово нести на склад на вул. Саксаганського, 66-Б продукти та потрібні речі.

«Першу партію допомоги ми вже відправили нашим хлопцям. Найчастіше люди приносять консерви, шкарпетки, сухі сніданки, печиво», - розповів він.

Фото: Артем Худолєєв

Фото: Артем Худолєєв

Нагадаємо, на початку червня група ультрас київського футбольного клубу "Динамо" вступила в спецбатальйон "Азов". Добровольчий батальйон МВС України «Азов» був створений за ініціативою патріотично налаштованих громадян України і за підтримки кількох народних депутатів. Основна мета створення підрозділу - легалізувати добровольців, які хочуть воювати з терористами на Сході України, і забезпечити їх необхідною зброєю. Бійці батальйону добре відомі в Інтернеті як «чорні чоловічки».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram