ГоловнаСуспільствоПодії

Тимошенко: після виборів необхідно "зібрати найкращих інтелектуалів світу" і розробити нову податкову політику

Лідер "Батьківщини" вважає ефективною податкову систему США

Тимошенко: після виборів необхідно "зібрати найкращих інтелектуалів світу" і розробити нову податкову політику
Юлия Тимошенко
Фото: http://www.tymoshenko.ua/

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на реформі грошово-кредитної політики, податкової амністії і мораторій на перевірки для малого та середнього бізнесу до ухвалення законодавчих рішень по дерегуляції.

Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

За її словами після президентських виборів необхідно "зібрати найкращих інтелектуалів світу" і розробити нову податкову політику.

"Після президентських виборів необхідно зібрати найкращих інтелектуалів світу та розробити нову податкову політику за прикладом країн з потужною економікою, - заявила Тимошенко під час виступу на форумі підприємців України. - Я бачу своїм завданням зробити все для зміни кредитно-грошової політики. Ставки за кредитами зробити доступними для ведення бізнесу".

На думку Юлії Тимошенко, ефективна податкова система введена в США.

"Нам потрібно уважно придивитися до податкової політики США - найсильнішої економічної країни в світі - і в структурі доходів бюджету. У структурі доходів бюджету Сполучених Штатів 70-80% становлять податки на доходи фізичних осіб. Є мінімум податків на бізнес, і як наслідок - бурхливий розвиток підприємництва, створення робочих місць, легалізація заробітних плат і потім - податки на доходи фізичних осіб. Це концепція кращої, успішної, сильної економічно держави і нам треба приходити до таких форматів", - підкреслила лідер "Батьківщини".

Тимошенко також зазначила, що Україна має використовувати досвід країн, які побудували потужну економіку.

"Я вважаю, що Україна не має права щось робити креативно сама. Нам треба покластися на найкращий інтелект світу, і коли ми це зробимо, я думаю, що Україна покаже високий інтелектуальний клас, як це робити правильно", - додала вона.

Кандидат в президенти також вкотре підкреслила, що майбутній розвиток України безпосередньо залежить від цивілізаційного вибору.

"Нам потрібно негайно ставати повноправними повноцінними членами західного демократичного співтовариства. І це означає, що ми маємо підняти весь наш народ і через референдум прийняти нарешті рішення про наше цивілізаційний вибір", - резюмувала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram