ГоловнаСуспільствоПодії

У Краматорську 200 мітингувальників "скасували" посаду мера

Народне ополчення Донбасу має намір створити власний сайт

У Краматорську 200 мітингувальників "скасували" посаду мера
архив
Фото: EPA/UPG

На площі Леніна у Краматорську 17 травня пройшов мітинг за участю 200-250 осіб "з метою надати людям інформацію про поточний стан у ДНР", повідомляє "ОстроВ".

Згідно з повідомленням, на мітингу представник Народного ополчення Донбасу Максим Власов "запевнив усіх присутніх, що міністри Донецької народної республіки порушуватимуть усі економічні та соціальні питання, які необхідно вирішити для подальшого нормального життя мешканців ДНР".

"Одним із питань, які обговорювали на мітингу, стало скасування посади мера Краматорська. Усі присутні однозначно проголосували "за", - йдеться в повідомленні.

Із повідомлення також випливає, що "присутні краматорці вимагали відставки абсолютно всіх працівників виконавчої влади міста, але Максим Власов заспокоїв громадян і повідомив, що наразі у виконкомі залишаться близько 90% працівників, від яких залежить життєдіяльність міста".

На мітингу також виступив "голова ініціативної групи" Павло Цвєлой, який повідомив, що "створено координаційну антикризову раду, вона потребує кваліфікованих кадрів, фахівців різних галузей (економісти, юристи, фінансисти)". Цвєлой закликав "тих краматорців, які мають досвід роботи у цих сферах, прийти у виконком (4 поверх) і подати свої резюме", - йдеться в повідомленні.

Також на мітингу повідомили, що Народне ополчення Донбасу організувало інформаційне радіомовлення, а також заплановано створення сайту, йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram