ГоловнаСуспільствоПодії

Основною версією вибуху в будинку у Миколаєві є самогубство, - МВС

Водночас міліція продовжує відпрацьовувати інші версії

Основною версією вибуху в будинку у Миколаєві є самогубство, - МВС
Фото: НикВести

Міліція Миколаєва відпрацьовує самогубство як основну версію вибуху у багатоповерховому будинку.

Про це сказав в.о. начальника слідчого управління УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Олександр Савченко, повідомляє місцеве видання "НикВести".

Зазначається, що перед сьогоднішньою трагедією один із мешканців будинку, де стався вибух, почав розсилати своїм близьким прощальні повідомлення в Інтернеті.

Савченко не назвав, в якій квартирі і на якому поверсі стався вибух. При цьому він пояснив, що людині, через яку, ймовірно, стався вибух, - за 30 років і є підстави вважати, що в квартирі, де вона перебувала, була ще одна особа.

Раніше керівник ДСНС Сергій Бочковський заявив, що ймовірною причиною вибуху у багатоповерхівці за адресою вул. Лазурна, 40 є вибух побутового газу на 8-му або 9-му поверсі. З його слів, внаслідок вибуху загинула 46-річна жінка.

Нагадаємо, 12 травня стався вибух у дев'ятиповерховому будинку по вул. Лазурна, 40 в Миколаєві, внаслідок якого постраждали конструкції 7, 8 і 9 поверхів.

В результаті вибуху загинули троє осіб, ще 5 госпіталізовані.

Міліція порушила кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram