ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

"Ріксос-Прикарпаття" представляє унікальну методику для оздоровлення та схуднення

Курортний комплекс "Ріксос-Прикарпаття" - єдиний у Східній Європі сертифікований центр терапії за доктором Майєром

"Ріксос-Прикарпаття" представляє унікальну методику для оздоровлення та схуднення
Фото: rixos.ua

Курортний комплекс "Ріксос-Прикарпаття" (Rixos Prykarpattya), розташований у відомому бальнеологічному курорті в Трускавці, представляє унікальну оздоровчу методику австрійського доктора Франца Ксавьє Майэра. З її допомогою відбувається запуск природного механізму детоксикації та оздоровлення організму, що дозволяє успішно вирішувати проблеми, пов'язані з розладом травлення, порушенням обміну речовин і надмірною вагою.

Лікувально-оздоровчий процес очищення і оздоровлення кишечника призводить до нормалізації обміну речовин, оновлення крові і лімфи, омолодження клітин і тканин, зниження ваги, тривалої ремісії багатьох хронічних захворювань. Відчуття легкості, енергійності, поліпшення загального самопочуття, міцний сон, підвищення імунітету і загального тонусу організму, - все це відзначають пацієнти, що пройшли курс.

Розроблена понад 100 років тому концепція лікування шляхом очищення кишечника вдало використовується лікарями в Австрії, Німеччині, Швейцарії, Іспанії, Італії, а з 2013 року і в Україні. "Ріксос-Прикарпаття" - єдиний у Східній Європі сертифікований центр терапії за доктором Майєром.

"Лікувальні фактори трускавецького курорту, відомого своїми мінеральними водами "Моршинська", "Нафтуся", "Марія", прекрасно укладаються в систему унікальної методики доктора Майєра. Тому й було прийнято рішення застосувати цю методику в нашому комплексі. Були запрошені австрійські професори, які провели ряд курсів спеціального навчання нашого персоналу. Очолював групу фахівців з Австрії д-р Алекс Вітасек, президент Міжнародної асоціації лікарів Майєра, в минулому головний лікар клініки "Ланзерхофф". Наш комплекс в 2013 році був успішно сертифікований Міжнародною асоціацією лікарів Майєра як Центр діагностики і терапії за методикою С.К. Майєра поряд з аналогічними центрами в західній Європі. У червні цього ж року перша група пацієнтів пройшла курс лікування в Rixos Prykarpattya", - зазначає головний лікар курортного комплексу "Ріксос-Прикарпаття" Богдан Ніколайчук.

Мінімальна рекомендована тривалість курсу Майєр-терапії - 14 днів. У "Ріксос-Прикарпаття" проводяться 14-денні, 21- і 28-денні курси. Їх вартість удвічі нижча за аналогічні програми, наприклад, в Австрії. Австрійський доктор Алекс Вітасек рекомендує "Ріксос-Прикарпаття" як найбільший (в комплексі понад 360 номерів) і при цьому найбільш доступний центр терапії по Майєру в Європі.

У світлі різкого подорожчання курортного відпочинку в Туреччині (через зростання курсу долара), а також анексії Криму, відпочинок та оздоровлення в Україні, і в Карпатах зокрема, є відмінною доступною альтернативою для українців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram