ГоловнаСуспільствоЖиття

ПР, КПУ та "Загальновійськовий союз" проведуть ходу в Києві 9 травня

У цих акціях заявлено участь 15 тисяч осіб

ПР, КПУ та "Загальновійськовий союз" проведуть ходу в Києві 9 травня
Фото: Макс Левин

До Київміськадміністрації надійшли 10 заявок на проведення акцій та заходів з нагоди святкування Дня перемоги 9 травня.

Про це повідомляє департамент громадських комунікацій Київміськадміністрації у відповідь на запит Українських Новин.

Зокрема, Комуністична партія має намір провести ходу від станції метро "Арсенальна" до пам'ятника Невідомому солдату з 10:00 до 12:30 ( до участі заявлено близько 5 тис. осіб).

Київська міська організація Партії регіонів має намір провести ходу від станції метро " Арсенальна" до пам'ятника Невідомому солдату, де учасники покладуть квіти з 08:00 до 18:00 ( до участі заявлено близько 5 тис. осіб).

Всеукраїнська громадська організація " Загальновоїнська спілка України" (голова - екс- депутат від ПР Олег Калашніков) має намір пройти від станції метро "Арсенальна" до Національного музею Великої Вітчизняної війни з 8:00 до 18:00 ( до участі заявлено 5 тис. осіб).

Організація ветеранів України заявила про проведення ходи від станції метро " Арсенальна" до могили Невідомому солдату з 10:00 до 11:00 ( до участі заявлено 1200 осіб).

Київська міська спілка ветеранів заявила про проведення ходи від входу в музей ВВВ до центральної площі музею з 10:00 до 10:40 (кількість учасників не зазначено ) .

Громадська організація "Соціальний центри "Перспектива" заявила про проведення святкування Дня перемоги біля Храму св. Мучеників Адріана та Наталії з виступами вокальних та танцювальних колективів, а також частуванням кашею з 10:00 до 14:00 ( до участі заявлено 400 осіб).

Громадська організація "Київський форум діячів культури "Вільний громадянин" мають намір святкувати День перемоги з установкою інформаційних наметів та польових кухонь в декількох парках і вулицях Дніпровського району з 09:00 до 16:00 (до участі заявлено 1 тис. чоловік у кожному місці проведення заходів).

У парку Партизанської слави 3 громадянина заявили проведення турніру з боротьби з метою пропаганди здорового способу життя з 10:00 до 15:00 (до участі заявлено 50 осіб).

Міська організація "Інтернаціональний союз" має намір провести концерт, фотовиставку та польову кухню для ветеранів у Маріїнському парку (літня естрада) з 16:00 (кількість учасників не зазначено).

Кандидат у депутати Київської міської ради Н.В. Чумакова заявила про проведення концерту в парку Феодори Пушиної з 18:00 до 21:00 (до участі заявлено 500 осіб).

Крім того, в департаменті повідомляють, що станом на 17:00 7 травня Київміськадміністрація не зверталася з позовною заявою до судових органів про обмеження проведення зазначених заходів.

Нагадаємо, КМДА скасувала масову ходу та військовий парад 9 травня через можливі провокації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram