ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві зіткнулися дві вантажівки, загинув водій

DAF з картоплею врізався в КамАЗ, а той - у маршрутку

Жахлива ДТП сталася в неділю раннього ранку на київському проспекті Бажана. У зіткненні двох вантажних автомобілів і автобуса загинув водій однієї з вантажівок.

Як розповіли LB.ua очевидці події, вантажівка з причепом DAF перевозила картоплю з Рівного у Полтаву. Вона врізалася у вантажівку КамАЗ із причепом, що саме стояла на світлофорі. Удар був такий потужний, що в КамАЗа перекинувся причеп, а сам КамАЗ посунувся на кілька метрів уперед, багатотонна машина протаранила автобус із пасажирами. Водія DAF затиснуло в зім'ятій кабіні.

Очевидці розповідають, що чоловік стогнав: "Хлопці, врятуйте мене". На жаль, урятувати його не вдалося. Лікарі "швидкої допомоги", насилу діставшись на місце ДТП через затор, констатували смерть потерпілого.

Щоб дістати тіло загиблого з понівеченої кабіни, знадобилася допомога аварійно-рятувального загону Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Поруч із водієм у кабіні DAF був його син - медики госпіталізували молодика з різними травмами. Пасажири автобуса не постраждали. Причини ДТП з'ясовує слідча група.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram