ГоловнаСуспільствоПодії

На Волині знайшли мертвим зниклого з інтернату хлопчика

6-річна дитина провалилася в каналізаційний люк.

На Волині знайшли мертвим зниклого з інтернату хлопчика

На Волині правоохоронні органи знайшли мертвим зниклого зі школи-інтернату хлопчика.

Про це повідомили в секторі зв'язків з громадськістю УМВС України у Волинській області.

Як наголошується в повідомленні, правоохоронці кілька днів розшукували шестирічного хлопчика, який в обід 15 жовтня залишив Затурцівську загальноосвітню школу-інтернат. Знайшли хлопчика мертвим в одному з каналізаційних отворів у відстійнику очисних споруд вчора ввечері.

Слідів насильницької смерті на тілі не було виявлено. Відповідно до висновку судмедексперта, причиною смерті є утоплення.

"Знайшли тіло хлопчика у трьохсот метрах від школи-інтернату, - розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. - Очевидно, Сашко попрямував навпростець до дороги, щоб потрапити додому. Неподалік від відстійника очисних споруд є близько десятка незакритих каналізаційних отворів, які позаростали травою. В один з них хлопчик і впав, а вибратися звідти не зумів".

Працівники правоохоронних органів проводять досудове розслідування, під час якого буде ухвалено рішення про перекваліфікацію кримінальної справи та дана правова оцінка дій персоналу школи-інтернату, а також посадових осіб, на балансі яких перебувають зазначені очисні споруди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram