ГоловнаСуспільствоЖиття

Судове слідство у справі Оксани Макар завершено

Дебати призначено на 30 жовтня.

Судове слідство у справі Оксани Макар завершено
Фото: glavred.info

Сьогодні, 11 жовтня, у Центральному районному суді м. Миколаєва завершилося слідство у справі про зґвалтування та вбивство Оксани Макар.

Завершити судове слідства вдалося після того, як суд відхилив клопотання адвокатів підсудних про проведення додаткової комплексної судово-медичної та технічної експертизи.

Наступний етап - дебати сторін. Аби дати можливість підготуватися до дебатів усім учасникам судового процесу, у засіданні оголошено перерву майже на три тижні. Чергове судове засідання відбудеться 30 жовтня.

Нагадаємо, 9 березня в Миколаєві троє молодиків заманили на квартиру 18-річну Оксану Макар, зґвалтували її, а потім намагалися спалити живцем. На покинутій будові Оксану знайшов випадковий перехожий. Близько трьох тижнів медики боролися за життя Оксани, але 29 березня вона померла в Донецькому опіковому центрі.

Слухання у справі почалися 24 травня в Центральному районному суді м. Миколаєва. Засідання проходять частково в закритому режимі через розгляд інтимних подробиць справи.

Кримінальну справу розглядають стосовно Євгeна Кpacнoщокa, Apтeма Пoгocянa і Maкcимa Пpиcяжнюкa. Усіх трьох звинувачують у скоєнні злочинів, передбачених пунктaми 4, 10, 12 ч. 2 cтaтті 115, ч. 4 cтaтті 152 Кримінального кoдeкcу Укpaїни. Євгену Краснощоку, кpім циx двоx cтaтeй, інкримінують ще ч. 3 cт. 153 КК Укpaїни (Hacильницьке задоволення статевої приcтpacті у збочених фopмax).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram