ГоловнаСуспільствоПодії

Гуру сценарної майстерності з Голлівуда приїде до Києва

Роберт Маккі, автор знаменитої книги "Історія на мільйон", проведе чотириденний семінар.

Гуру сценарної майстерності з Голлівуда приїде до Києва

На початку вересня 2012 року Роберт Маккі відвідає Київ у рамках Kiev Media Week.

Роберт Маккі - одна з ключових фігур сучасного кінобізнесу. Він - автор книги "Історія на мільйон: Майстер-клас для сценаристів, письменників і не тільки" (в оригіналі - Story), за якою вчаться сценаристи у провідних кіношколах світу, і консультант найбільших голлівудських кіностудій (Miramax, Paramount, Pixar і ін.)

Серед його власних студентів - 49 володарів

премії "Оскар", 168 лауреатів премії "Еммі", сценаристи фільмів "Володар перснів", "Код да Вінчі", "Бетмен", "Вічне сяйво чистого розуму", "Валлі", "Шрек", "Карти, гроші, два дула", "Секс у великому місті", "Люди Ікс", "Чудовий Халк", "Зоряні війни" і багатьох інших.

Також МакКі консультує такі компанії, як Nike, Microsoft і NASA, а його концепцію використовують у розробках проведення судових засідань і рекламних кампаній. Він неодноразово допомагав компаніям, які виходять на IPO, зі створенням презентацій для інвесторів.

У семінарі також візьмуть участь представники провідних українських телеканалів, кінокомпаній, рекламних і креативних агентств, видавничих домів, а також сценаристи, режисери, продюсери, актори, письменники, журналісти, фахівці з маркетингу та PR.

Семінар Роберта Маккі відбуватиметься з 9 по 12 вересня 2012 року з 9:00 до 20:00 у Київському академічному театрі оперети.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram