ГоловнаСуспільствоПодії

Помічник прокурора спровокував смертельну ДТП

Трагедія сталася на Закарпатті.

22 квітня близько 6:00 у районі с. Онок Виноградівського району Закарпатської області сталася ДТП.

Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net,

Помічник прокурора Виноградівського району їхав автодорогою "Довге - Іршава - Виноградів", на 38-му кілометрі, між населеними пунктами Виноградів і с. Онок, його автомобіль Peugeot 407 зіткнувся із зустрічною машиною Audi 80.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій і пасажир автомобіля

Audi 80 померли на місці, а помічника прокурора Виноградівського району доправили в реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні.

Фото: mukachevo.net

На місце події негайно виїхали прокурор області Анатолій Петруня, заступник прокурора області Віталій Роман, старший слідчий в ОВС слідчого відділу прокуратури області, прокурор Виноградівського району Валерій Черничко, а також слідчо-оперативна група в повному складі.

За цим фактом порушено кримінальну справу згідно з ч.3 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Прокуратура області взяла під контроль перебіг

досудового слідства.

Фото: mukachevo.net

Автомобілі помістили на штрафмайданчик Виноградівського РВ УМВС у Закарпатській області.

У водіїв узяли кров на наявність алкоголю.

За неофіційною інформацією, якої наразі не коментують офіційні особи, за кермом Peugeot 407 був помічник прокурора Виноградівщини Едуард Зузак, понад те, він був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram