ГоловнаПолітика

Тимошенко: захисники Донецького аеропорту змінили історію

"Тепер кіборг не фантастичний робот з голлівудського фільму, а Незламний Воїн України".

Тимошенко: захисники Донецького аеропорту змінили історію
Донецкий аэропорт

Захист Донецького аеропорту, який тривав з вересня 2014 по січень 2015 року - це подія в історії нації і народу, яку можна назвати джерелом сили, честі, духу і волі. Про це Юлія Тимошенко написала на своїй сторінці у Facebook у пам'ять про безсмертних українських кіборгів.

"Ці дні стали великим подвигом Українських воїнів, які 242 дні тримали оборону проти російського агресора. Тримали навіть тоді, коли вже навіть метал і бетон аеропорту скорилися законам фізики і впали… А люди стояли, і наші хлопці трималися…Так була написана дуже важка, трагічна, але надзвичайно важлива і велична сторінка української історії", - зазначила вона.

Лідер «Батьківщини» зазначила, що захисники Донецького аеропорту змінили історію і змінили саме поняття «кіборг»: «Для нас тепер це не фантастичний робот з голлівудського фільму. Для нас кіборг - Незламний Воїн України. Людяніший, ніж самі люди».

«Схиляємо голови у скорботі за загиблими героями, дякуємо за те, що Україна встояла ціною їхніх життів...» - підсумувала Юлія Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram