ГоловнаПолітика

Коломойський: я бачу Коболєва наступним прем'єром

Бізнесмен стверджує, що добре ставиться до глави НАК "Нафтогазу".

Коломойський: я бачу Коболєва наступним прем'єром
Фото: стоп-кадр из видео

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає голову НАК "Нафтогаз" Андрія Коболєва - однією з найвагоміших кандидатур, яка може претендувати на пост прем'єр-міністра у 2019 році. Про це він заявив у рамках програми KishkiNA, свіжий випуск якої вийшов на youtube-каналі програми.

"Мене нещодавно хтось питав минулого тижня, кого я бачу прем'єром у 2019 році. Я сказав, що одна з кандидатур, яку я вважаю вагомою, це Коболєв", - сказав Коломойський.

Бізнесмен стверджує, що у нього завжди було добре ставлення до глави НАК "Нафтогазу" попри конфліктну розмову з Коболєвим щодо відключення Кременчуцької ТЕС від газу за борги, запис якої оприлюднили в інтернеті. Тоді Коломойський, нагадаємо, пригрозив захопити електроцентраль.

Коментуючи запис, бізнесмен пояснив, що у нього надмірно емоційна манера спілкування і "тоді була напружена ситуація".

"Це був важливий момент, тому що відключити, потім запускати - набагато дорожче, ніж відключати. Сидіти на цій газовій історії, коли ти можеш закрутити вентиль або відкрити, чим тоді Коболєв відрізняється від "Газпрому"?" - зазначив Коломойський.

Також він вважає, що запропонований Коболєвим варіант поділу "Укрнафти" між акціонерами, про що він говорив в інтерв'ю LB.ua, допоможе компанії вийти з кризи.

"Він правильно сказав, що потрібна згода не тільки моя, а й усіх акціонерів. Але я думаю, що якщо буде справедливе розділення активів, і це допоможе компанії, правду кажучи, вийти з кризової ситуації, то чому ні, ми за. Будь-який прагматичний підхід ми вітаємо. Без політики", - зазначив Коломойський.

Детальніше дивіться у повному випуску програми на youtube-каналі KishkiNA.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram