ГоловнаПолітика

Україною керують зовнішні сили, - Тимошенко

"В інтересах глобальної фінансової олігархії".

Україною керують зовнішні сили, - Тимошенко
Фото: Макс Требухов

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко вважає, що через відсутність професійного управління країною Україною сьогодні керують зовнішні сили. Таку думку вона висловила в рамках Всеукраїнського форуму «Новий курс України», який сьогодні проходить у Києві.

На її думку, авторитетні, інтелектуальні, сильні люди усунені від управління країною, їх не підпускають до цього "ділки" і "маріонетки".

"Ми, по суті, не здійснюємо професійну систему управління державою. У важкі періоди війни і розвалу країни професійно ніхто не діє. Вакуум, який утворився на сьогодні, заповнило зовнішнє управління, яке здійснює в інтересах частини глобальної фінансової олігархії певні кроки і підштовхує Україну під свої необмежені апетити. І це природно, тому що в глобальному світі ніхто не створює ні для кого "зелених доріг". Якщо бачать у глобальному світі слабку знекровлена країну, яка не може собою керувати, завжди знаходяться ті, хто дивиться на Україну як на свою власність. Це природний процес отримання вигоди, і не потрібно його сакралізувати. Потрібно просто підвестися і керувати власною країною професійно. А для цього потрібно розуміти - як. Ми вже де-факто втратили частину нашого суверенітету з таким управлінням, віддавши на аутсорсинг значну частину функцій управління життям", - резюмувала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram