ГоловнаПолітика

Убивство Бабченка - це політичне вбивство на замовлення, - Муждабаєв

"Тут немає жодних сторонніх мотивів".

Убивство Бабченка - це політичне вбивство на замовлення, - Муждабаєв
Фото: Радио Свобода

Убивство журналіста Аркадія Бабченка - це кришталеве міжнародне терористичне, політичне вбивство на замовлення. Журналіст, заступник генерального директора АТR Айдер Муждабаєв повідомив про це в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Вважаю, що це той випадок, коли скоєно кришталеве міжнародне терористичне, політичне вбивство на замовлення. Тут немає жодних сторонніх мотивів, тому що Аркадій не був пов'язаний з чимось, окрім своєї журналістської діяльності", - зазначив він.

За його даними, зараз дружина Бабченка дає свідчення.

"Знаю зі слів його дружини Олі, яка мені зателефонувала відразу, тільки-но машина швидкої поїхала - Аркадій був іще живий. За словами поліції, було два чи три постріли у спину. Він був убитий уже всередині квартири. Тобто за ним стежили, мабуть, слідом за ним увійшли у відчинені двері й убили всередині. Зараз вона дає свідчення, я досі не можу з нею побачитися ", - зазначив він.

Російського журналіста Аркадія Бабченка, який останнім часом жив в Україні, убили ввечері у вівторок, 29 травня, в Києві на порозі власної квартири.

За фактом убивства журналіста відкрили кримінальне провадження. Однією з версій убивства в поліції вважають професійну діяльність Бабченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram