ГоловнаПолітика

"Відродження" заявило про пошук кандидата в президенти

Віталій Хомутиннік брати участь у президентських праймериз не буде.

"Відродження" заявило про пошук кандидата в президенти
Фото: vidrodzhennya.org.ua

Партія «Відродження»  братиме участь у найближчих президентських і парламентських виборах. Про це сьогодні, під час VII з’їзду партії, заявив голова політради Партії «Відродження», народний депутат України Віталій Хомутиннік.

За його словами, упродовж найближчих шести місяців політсила проводитиме відкритий праймериз. За його підсумками, а також за результатами соціологічних досліджень партія визначить, хто буде кандидатом у президенти від політичної сили.

«Я сьогодні хотів би, щоб наша партія прийняла рішення про підготовку до виборів наступного року. Для вибору кандидата в президенти від нашої політсили партія пропонує звернутися до міжнародного досвіду, який уже успішно себе зарекомендував у багатьох країнах світу. Таким демократичним механізмом є процес внутрішньопартійного голосування. І я хочу оголосити відкритий праймериз кандидата в президенти, який буде висунутий або підтриманий нашою партією. У нашій команді є сильні лідери, зі значним потенціалом, з досвідом як у політичній, так і організаційній роботі, які можуть представити партію на президентських виборах. Серед гідних потенційних кандидатів можу відзначити нашого главу партії Віктора Бондаря, який працював і губернатором, і міністром інфраструктури, має великий досвід у політичній діяльності, а також мера Харкова Геннадія Кернеса. Ми також відкриті для нових облич не тільки всередині нашої команди, а й ззовні», – сказав голова політради Партії «Відродження».

 Водночас, як заявив Віталій Хомутиннік, він особисто не братиме участі в президентських праймериз.

 Після чого З’їзд підтримав рішення призначити Віталія Хомутинніка головою Контрольно-ревізійної комісії партії.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram